Безплатни залози

Много от безплатните залози се отнасят само за OLBG, затова щракнете върху връзките на тази страница, за да докажете, че сте подходящ. 

€200 BONUS

Бонус до 200

Отвори сметка с Промо Код ZBAF02. Направи 5 x €10 залога в раздел СПОРТ и вземи €20 бонус. Процесът може да бъде повторен 10 пъти, до сумата от €200 (10 пъти х €20). Методите на депозиране и плащане Neteller и Skrill няма да бъдат валидни към тази промоция.
18+, begambleaware.org, T&Cs Apply

4.6 out of 5 from 40 review(s)
 • Какво представляват бонус залозите?

  Бонус залог е, или на теория трябва да бъде именно това – безплатен залог, който ви се дава като бонус, и с който можете да играете така, че да спечелите истински пари. Но в реалността е доста по-сложно, тъй като условията за получаване и реализиране на този бонус са различни за всеки букмейкър, както и не са еднакви за бонус залаганията, офертите за приветстване на играчите с “Добре дошли“ или предложенията, свързани с първа регистрация.

  При нас правим възможното да ви разясним максимално подробно бонус залозите и офертите при първа регистрация, предвид мястото, с което разполагаме, но е във ваш интерес на щракнете два пъти върху онлайн букмейкъра и прочетете старателно Условията, преди да се регистрирате.

  Много от офертите изискват вие първо да депозирате пари, а едва след това да можете да правите залози. Това е бонус за първи залог или така нареченият „квалификационен залог”, който трябва да бъде направен при определени условия и шанс. Примерно такова условие може да бъде формулирано по следния начин

  “квалификационният залог трябва да има минимален шанс от 4/5”

  Често първият залог, който правите, е квалификационен, и съответно за сумата на този залог (до определена сума), че получите същия по размер бонус залог.

  Има много варианти според конкретния букмейкър.

 • Каква е разликата между безплатен залог и бонус залог?

  Бонусите върху депозита стават все по-популярни в сравнение с безплатните залози, предлагани в сайтовете за залагания напоследък. Често букмейкърът ще удвои депозита, който сте направили, и който е ограничен по размер, със същата сума бонус средства.

  И отново, възможно е да има минимални изисквания , например да се наложи да направите залог над определени шансове, за да се класирате за бонус първи депозит. Освен това може да има и други условия, примерно относно броя на залаганията или сумата, която трябва да достигнете като оборот, преди да можете да теглите средства от печалбата, постигната след получаването на бонус.

  Както винаги, настоятелно ви молим да проверите Условията и да се уверите, че сте в състояние и действително желаете да отговорите на всички тях, преди да се регистрирате при даден букмейкър.

  Бонусите, обвързани с депозит, може да са чудесен начин да дадете начало на залаганията чрез конкретен букмейкър. Някои предлагат бонуси до £100, вместо безплатни залози. И така, ако първо депозирате £100, може да разполагате с обща сума от £200, с която да правите залагания. Ако залозите ви бъдат успешни и отговаряте на условията, това може да се окаже особено подходяща стратегия.

 • Можете ли да получите бонус залагания, без да правите депозит?

  Бонус залаганията, за които не е необходимо първо да правите депозит, са особено харесвани, разбира се, тъй като предлагат възможност да изпробвате даден букмейкър и да се опитате да спечелите истински пари без първоначален риск.

  Тъй като са особено добра оферта, те са скъпи промоции за самите букмейкъри и напоследък са голяма рядкост.

  Някои безплатни залози, необвързани с депозит, са ограничени за кратък период време или пък има налични само определен брой безплатни залози. За да се уверите, че няма да пропуснете подобна ограничена оферта за безплатен залог без депозит, проверявайте редовно OLBG.

  Казино офертите, необвързани с депозит, са предпочитана опция пред безплатните залози. Често те се предлагат под формата на безплатни завъртания, за които не е нужно да правите депозит. Много е трудно да ги превърнете в истински пари, които да можете да теглите, тъй като често се изисква да достигнете оборот, при който сте постигнали и умножили многократно сумата, предоставена ви като бонус за залагането.

 • Какви са най-новите безплатни залози за 2018?

  Добавили сме много такива предложения в OLBG и сме описали най-новите им оферти за безплатни бонуси тук. 

  Препоръчваме ви да следите страницата ни, за да не пропускате редовното обновяване на предлаганите оферти и новите букмейкъри, които са добавени в този раздел.

 • Кои са най-добрите бонус залози за вече регистрирани потребители?

  Има толкова много бонус залагания за нови клиенти, които тепърва се регистрират при конкретен букмейкър, но бонус залозите за вече регистрирани играчи се намират много трудно. Въпреки това, ние сме направили съответното проучване, което може да ви бъде от полза, и сме открили всички букмейкъри, които предлагат клубни безплатни залагания за вече регистрирани играчи.

  Букмейкърите стават все по-добри в това да възнаграждават лоялността на своите клиенти и може да си организират клубни безплатни бонуси. Тяхната основна характеристика е, че предоставят безплатни залози след като конкретният клиент вече е направил няколко залога, а понякога има изискване и за вида на направените залози.